top of page
  • Writer's pictureSuomen Urheilumanagerit

Vuoden Urheilumanageri ja Vuoden Mahdollistaja

Päivitetty: 14. kesäk. 2023

Vuoden Urheilumanageri- ja Vuoden Mahdollistaja-palkinnot jaettu

Suomen Urheilumanagerit ry on jälleen palkinnut urheilumanageroinnin alalla ansioituneita tahoja. Palkitsemistilaisuus järjestettiin nyt jo neljännen kerran. Aiemmilla kerroilla palkittiin Vuoden Urheilumanagerointiteko, tänä vuonna kategorioita oli kaksi: Vuoden Urheilumanageri ja Vuoden Mahdollistaja.

Vuoden Urheilumanageri-palkinnon sai mm. Matti Suur-Hamarin ja Enni Rukajärven managerina tunnettu Satu Järvelä.

Perusteluita valinnalle: Satu on intohimoinen manageri, jonka sydän sykkii extremelle. Satu osaa etsiä yrityksen ja urheilijoiden näkökulmasta loistavia pareja – yritys saa mitä haluaa, urheilija pääsee loistamaan.

Bueno & Co:n tarina on upea, nuoren urheilijan tukemisesta liikkeelle lähtenyt yritys on vuosikymmenen ajan tukenut urheilijoita ja mahdollistanut heidän polkunsa maailman huipulle. Lisäksi Satun ennakkoluulottomuus ja innovatiivisuus saa runsaasti arvostusta. Vuoden Mahdollistaja– palkinto luovutettiin Heikkinen Yhtiöt Oy:n nykyiselle hallituksen puheenjohtajalle, pitkäaikaiselle toimitusjohtajalle, Jarmo Heikkiselle. Perustelut valinnalle: Jarmo Heikkinen on tukenut urheilua jo pitkään. Viime vuosina Heikkinen Yhtiöt on lähtenyt laajemminkin tukemaan urheilua yli lajirajojen. Yhtiön panos, eritoten näinä vaikeina taloudellisina aikoina, on ollut korvaamaton. Heikkinen Yhtiöt tekee tällä hetkellä yhteistyötä mm. useiden yleisurheilijoiden, hiihtäjien, hevosurheilijoiden ja joukkueiden kanssa. Upeat palkinnot on suunnitellut ja tehnyt korusuunnittelija Anu Ek. Lämpimät onnittelut Satulle ja Jarmolle!


Kuvassa Satu ja Jarmo palkitsemistilaisuudessa (Liikunnan ja urheilun kulttuurikeskus Tahto)
Kuvassa Satu ja Jarmo palkitsemistilaisuudessa (Liikunnan ja urheilun kulttuurikeskus Tahto)34 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page