top of page
  • helivepsalainen

Suomen Urheilumanagerien toiminnanjohtaja vaihtuu

Suomen Urheilumanagerit ry on valinnut uudeksi toiminnanjohtajakseen Atte Varstan, 55v. Varsta aloittaa tehtävässä 1.5.2024.

 

Nykyinen toiminnanjohtaja, Jukka Virtanen, jää eläkkeelle kesäkuun alussa. Virtanen on yksi yhdistyksen kolmesta perustajajäsenestä ja työskennellyt Suomen Urheilumanagereiden toiminnanjohtajana viimeiset 12 vuotta.

 

Järvenpääläinen Atte Varsta ollut 11 vuotta mukana Suomen Urheilumanagerien hallituksessa ja tehnyt mittavan managerointiuran moottoriurheilun parissa. Hän on työskennellyt managerina mm. Sebastien Ogierin, Craig Breenin, Haydon Paddonin ja Toomas Heikkisen taustalla.

 

Sen lisäksi Atte on ollut tallipäällikkönä rallicrossin MM-, EM- ja TitansRX-sarjoissa Englannissa, Ranskassa, Ruotsissa ja Itävallassa.

 

Atte työskentelee yrittäjyyden lehtorina Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa ja on yrittäjäosakas livegrafiikkasoftaa tekevässä Softpix Oy:ssä ja liikuntakonsepteja kehittävässä Proftraining Finlandissa.

 

Toiminnanjohtaja rooli ei vaikuta edellämainittuihin tehtäviin.

 

Kiitän Suomen Urheilumanagereiden hallitusta luottamuksesta. Jukka Virtanen on yksi Suomen tunnetuimpia urheilumanagereita ja hän jättää isot saappaat täytettäväksi. Urheilu on suomalaisten ja suomalaisuuden ytimessä. Se on aina toiminut kansakuntaa yhdistävänä ja suomalaisten itsetuntoa nostattavana asiana. Urheilun rahoitus kokee tulevaisuudessa isoja haasteita. Julkinen rahoitus tiukkenee, joten osaavia urheilumanagereita tarvitaan entistä enemmän urheilijoiden taustalle.

Yksi tulevaisuuden painopisteistä tuleekin olemaan urheilumanagereiden koulutuksen kehittäminen, joka on ammattimaisen toiminnan ja työurien edellytys”, toteaa Atte Varsta.

 

Todella iso kiitos Jukalle. Hänen aikanaan yhdistys on mennyt vakaasti eteenpäin, olemme päässeet valtionapukelpoisuuden piiriin ja saavuttaneet tunnustetun aseman suomalaisessa urheiluelämässä.

Atte Varstan osaamisen kautta minulla on vahva usko siihen, että yhdistys ottaa uusia positiivisia askelia alati muuttuvassa ja monipuolistuvassa urheilumanageroinnin maailmassa”, Suomen Urheilumanagerit ry:n puheenjohtaja Hannu Koivusalo toteaa.

 

Kuva Veli Matinmikko


50 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page